2010. augusztus 24., kedd

Kérlek szavazzatok a rémeimre :)

Itt lehet szavazni.
Az én zsebrémei :

59. PORCI


Utál vasalni, ebből kifolyólag viszont imádja a frissen mosott ruhahegyeket. Képes hetek bámulni őket. Előző életében valószinüleg mosónő lehetett, mert minden nap kényszeresen használja a mosógépet. A seprűtől fél, így a lehulló faleveleket is porszívóval tünteti el. Minden porcicát név szerint ismer, gyakran kergetőzik velük a kanapé alatt. Szerinte az idő nem létezik.


60. SYDNEY


Kedvenc helye a kirakodóvásári asztal tetejének bal felső sarka. Képes naphoszat csak ülni és bámulni az embereket. A legjobb barátja egy fóka. Aki viszont az asztal másik végében pihenget, így keveset találkoznak. Rajong Ausztrália alakjáért és mindig szeretett volna megismerkedni egy vombattal. Úgy gondolja, nagyon hasonlít egy kacsacsőrű emlősre.


61. KAYA


Legszívesebben minden nap spagettiben úszkálna. Kedvenc hobbyja : puzzle-alakúra nyalni a jégkockát. Szerinte csak a sparhelten sütött palacsinta az igazi. A kürtőskalácsból viszont csak a kürtőt eszi meg. Csak lyukas alsónadrágban érzi jól magát. Ezért biztosan érzi, hogy sohasem lehet belőle alsónemű model. Plussz a sok kürtő és palacsinta elfogyasztása miatt, pocakot is eresztett.

Szavazzatok lécci, hogy megnyerhessen a zsebrémemet!
Köszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése